Te Koop

Monza van de Hondshoeve

Monza van de Hondshoeve
Monza van de Hondshoeve

Monza is een 5- jarig baroque paard met een bescheiden karakter. Ze heeft mooie dikke manen. Ze heeft goede ruime gangen en wil graag wat voor je doen. Ze is een afstamming van Tjalbert x Fabe en heeft een vol papier (Ster x Ster x Ster/Preferent x Ster/Preferent x Model/Preferent).

 

Monza is inmiddels zadelmak. Ze heeft veel looplust.

 

Ze is drachtig van de bonte hengst Ceasar ter Linden.

 

Sharan van de Hondshoeve ** VERKOCHT **

Sharan van de Hondshoeve
Sharan van de Hondshoeve

Sharan is een afstamming van Jerke x Folkert geboren in 2013. Ze heeft een vol papier (Ster x Ster x Ster/Preferent x Ster x Model Preferent x Model/Preferent Model/Preferent x Ster). Ze is rijp voor haar leeftijd maar is qua karakter nog speels. Ze heeft een doortastend karakter maar is wel eerlijk.

 

Sharan is inmiddels zadelmak en vind het heerlijk om een bosritje te maken. 

 

Sharan staat inmiddels in Frankrijk.

Meriva van de Hondshoeve ** VERKOCHT **

Meriva van de Hondshoeve
Meriva van de Hondshoeve

Meriva is dit jaar 4 jaar oud worden. Is vorig jaar niet naar de keuring geweest omdat ze nog veel te jeugdig was. Nu uitgegroeid tot een merrie die mooi in verhouding staat. Ze heeft super mooie manen, voor haar leeftijd extreem lang, dik en aan 2 zijden. Verder is ze een modern paard met een zeer ruime draf. Ze heeft een aanhankelijk karakter, is temperamentvol maar wel eerlijk. Ze is een afstamming van Uldrik x Doaitsen en heeft een vol papier (Ster x Ster/Preferent x Ster x Ster x Model x Model x Preferent)

 

Meriva is verkocht.

1e premie stermerrie Whoopy drachtig van Uldrik ** VERKOCHT **

Whoopy
Whoopy

Whoopy is een 1e premie stermerrie geboren in 1999. Ze is drachtig van de dekhengst Uldrik. Haar afstamming is Nykle x Leffert, heeft een vol papier (Ster/Preferent Ster/Preferent Model/Preferent). Ze heeft een stokmaat van 1.60. Ze is in het bereden en betuigd. Braaf karakter. 

 

Ze heeft inmiddels een luxe merrie veulentje gekregen en is weer drachtig van Uldrik.

 

Whoopy is inmiddels verkocht

2e premie stermerrie Carrera van de Hondshoeve drachtig van Gerben ** VERKOCHT **

Carrera van de Hondshoeve
Carrera van de Hondshoeve

Carrera is een 2e premie stermerrie dragend van de hengst Gerben. Ze verwacht half maart haar veuelen. Carrera is een temperamentvolle merrie maar wel heel aanhankelijk en eerlijk. Ze bezit een mooi vol papier en is bereden. Haar stokmaat is 1.65m.

 

Carrera is inmiddels verkocht en staat in Zuid Duitsland.